Prijavi se
Img With Overlay

METAL

Ova divizija direktno servisira kupce metalske i metaloprerađivačke industrije, kao što su metalne i čelične konstrukcije, bravarske radnje te proizvodnja mašina i vozila.
Divizija metal stavlja fokus na kategorije,ručnog alata, električnih mašina,zavarivanju,steznoj tehnici,reznim i brusnim alatima,standardnim elementima DIN,vijčanom robom,tehničke hemije i ostalih materijala za obradu i preradu različitih metala.

INSTALACIJA

U fokusu divizije instalacije su firme iz oblasti električnih, plinskih i vodoinstalacija, instalacija grejanja i proizvođači klima,uređaja i rashladnih sistema.
Proizvodi koji se ovdje nude su širokog spektra: od brzih montažnih sistema preko izolacionih materijala pa do sistema postavljanja kablova i materijala za instalacije u oblasti elektrotehnike,takođe u svojo ponudi imamo i kompletan program elektromaterijala,elektonske komponente,svetlosna tehnika,kablovi i priključci i ostali elementi.

ODRŽAVANJE

Ova divizija obuhvata različite kupce: radionice za popravku unutar industrijskih preduzeća, održavanje zgrada i tehnike hotela, aerodroma, bolnica, pozorišta, preduzeća za reciklažu i prečišćavanje otpadnih voda,fabrika proizvođača konditora i ostalih proizvoda. Na raspolaganju stoji kompletan asortiman proizvoda za sitne popravke kao i za servisiranje, održavanje i negu.

GRADNJA

Divizija građevinarstvo fokusirana je za brigu o kupcima u građevinarstvu i pratećim delatnostima.Usmereni smo na građevinske firme, firme koje se bave postavljanjem krovova, gipsanim radovima, suvom gradnjom, ostalim završnim radovima u građevinarstvu.U okviru ove divizije se nalaze svi alati,oprema i proizvodi koji se koriste u gradjevinarstvu,sve na jednom mestu.

DRVO

Divizija drvo se brine o kupcima celokupne drvoprerađivačke industrije, pre svega, stolarima, proizvođačima drvene i plastične stolarije, namještaja.
Asortiman proizvoda obuhvata, kompletnu tehniku za pričvršćivanje i zaptivanje kao i ručne alate, mašine, abrazivna sredstva i hemijsko-tehničke proizvode.Kompletan asortiman svega što je potrebno za obradu i negu drvea,dekinga i ostalih proizvoda od drveta.

AUTO i CARGO

Naši kupci su automehaničarske radionice i specijalizovane radionice kao što su autoelektričarske, autolimarske, vulkanizerske, radionice za održavanje vlastitih voznih parkova, autoperionice, prodavaci novih i polovnih vozila.
Proizvodi koji se nude u ovom segmentu su od potrošnih delova za popravku preko hemijsko-tehničkih proizvoda za održavanje, negu vozila i radove na karoseriji do ručnih alata, pneumatskih i električnih mašine ,tehničke hemije,uključujući prihvatne alate i kompletne radioničke opreme.Pored ovih programa u našem asortimanu nalaze se i auto delovi za sve tipove vozila.

Pored programa za automobile je i CARGO program usmeren na specijalizovane radionice za komercijalna vozila,tranasportna preduzeća,autoprevoznike...

U ovom segmentu, uglavnom, nudimo proizvode za pričvršćivanje, montažu i čišćenje koji su neophodni za održavanje, servisiranje, popravku i njegu komercijalnih vozila.

E - COMMERCE (Razni proizvodi)

Ovo je naša divizija koja obuhvata najveći broj kupaca i artikala koji su prilagodjeni svakom pojedincu i domamaćinstvu.Artikli u ovoj kategoriji pokrivaju veliki broj različitih kategorija proizvoda.
Pažljivi izbor kvalitetnih proizvoda ,izuzetno širok portfolio,sigurnost u kupovini,provereni brendovi,najbolji balas cene i kvaliteta,uslovi kupovine i garancije nudi svim kupcima najbolji izbor za on-line kupovinu.

Naš tim koji vodi ovu diviziju trudi se da izabere proizvode prema intersovanju kupaca komunicirajući direktno sa kupcima kroz sve elektronske servise,davajući savete i predloge a sve sa ciljem ispunjenjem očekivanja nasih kupaca.
Loading