Prijavi se

GARTNER POUZDAN PARTNER


GARTNER je sinonim za pouzdanog dobavljača alata i opreme za zanatstvo i industriju, spojivši dugogodisnje iskustvo profesinalaca u ovoj oblasti sa pažljivo biranim partnerskim firmama nudimo gotova rešenja i adekvatne proizvode.

Pored navedenih proizvoda u našem širokom portfoliu se nalaze i hobi alati, elektricni uredjaji, auto delovi, elektro komponente,svetlosna tehnika i ostali proizvodi koji su svakodnevno potrebni svakom domaćinstvu i pravnim licima generalno.Mi smo u isto vreme i veleprodaja za razne proizvode tako da snabdevamo razne sektore od industrije,zanatstva,trgovina,maloprodaja u različitim kategorijama.

GARTNER štedi vaše vreme i vas novac, jer nudi kompletnu uslugu i robu po najboljim tržišnim uslovima.Mi smo partneri poznatih brendova proizvođača i time kao direktni učesnici u lancu snabdevanja postižemo dodatni benefit za nase kupce.

Ono sto nas odvaja od drugih sto mi zadovoljavamo sve kategorije kupaca od premijm profesionalnih brendova do kvalitetnih hobi programa.
Img With Overlay

PREDNOSTI GARTNERA

• Portfolio proizvoda sa verovatno najboljim odnosom cene i kvaliteta.
• Asortiman od preko 300.000 artikala u svim divizijama.
• Posete naših prodajnih predstavnika na terenu kao podrška.
• Kompletno digitalizovano poslovanje sa aktivnim B2B i B2C
• Povezivanje i kupovina preko drustvenih mreža, FB shop
• Aktivan webshop za brzi izbor i kupovinu artikala
• Call centar sa uslugom podrške, jednostavna kupovina
• Veleprodaja, Izložbeni salon, Maloprodaje na atraktivnim lokacijama
• Magacinski prostori nasih partnera u regionalnim centrima
• Najpovoljniji uslovi kupovine, načini plaćanja, kreditiranje kupaca
• Bez trošova dostave za većinu kupljenih artikala
• Lokalna dostava robe za sat vremena istog dana
Img With Overlay

KVALITET

Pažljivim izborom partnera i brendova u našem prodajnom portfoliu garantujemo kvalitet proizvoda koje prodajemo našim kupcima.Naši partneri dobavljači su renomirane kompanije u zemlji i inostranstvu tako da su brendovi koje zastupamo vrlo prepoznatljivi i nude najbolje preformanse u kategorijama proizvoda.

Zajedno sa našim partnerima renomiranim dobavljačima dajemo garancije kvaliteta u skladu vrlo jasnom politikom pojašnjenja kategorija preformasi i vrste artikla koje kupcima nudimo i prodajemo.

GARTNER je SIMPA


SINERGIJA Zajedništvo i usmerenost na sve prednosti donosi dodatne benefite za kompaniju i njene stejkholdere

ISKRENOST Iskrena otvorena komunikacija zasnovana na zdravom odnosu postignutog partnerstva,nedvosmisleno ispunjenje obećanih dogovora i obostrano razumevanje

MOTIVACIJA Usmerenost na konstantan rast i razvoj svih zaposlenih ali i brigu o našim partnerima čini uzajamnu produktivnost.

PARTNERSTVO Istininska briga i empatija, posvećenost sopstvenim i ciljevima naših kupaca,partnerski odnosi bazirani na uzajamnom kontinualnom rastu

AKCIJA Spremnost na svakodnevne nove izazove i fokusiranost na ispunjenje postavljenih akcionih planova donosi dodatni benefit za kompaniju i njene partnere
Img With Overlay

LOGISTIKA


GARTNER u STALNOM POKRETU !!!

Fleksibilni koncept prilagođen našim partnerima.Idealna koordinacija svih saradnika od modernog skladišnog prostora i sistema transporta stalna unapređivanja i digitalizacija procesa garant su da naši partneri robu dobiju tačno na vreme.

Regionalna mreža distributivnih centara doprinosi brzini isporuke robe kao i povezanosti sa nasim partnerima špedicijama i transportnim kompanijama doprinosi brzini isporuke robe
Loading